Skip to main content

8000

Projecten

77

Referenties

13

Jaar ervaring

Bij NokverhogingDirect zijn we niet alleen trots op de uitzonderlijke kwaliteit van onze nokverhogingen, maar ook op de tevredenheid van onze gewaardeerde klanten. Wij streven naar perfectie in elk project dat we aangaan en hechten grote waarde aan het verzamelen van referenties om onze toewijding aan vakmanschap te onderstrepen.

Onze gepassioneerde vakmensen zetten zich volledig in om jouw wensen en behoeften te overtreffen. Bij NokverhogingDirect staat transparantie hoog in het vaandel en we geloven sterk in het bereiken van klanttevredenheid. Ons doel is om jouw verwachtingen te overtreffen en uw huis te verrijken met een prachtige nokverhoging.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om jou eigen project te bespreken. We staan klaar om samen met je aan de slag te gaan en jouw woning te voorzien van een unieke en hoogwaardige nokverhoging.

Hier delen we graag enkele referenties van onze gewaardeerde opdrachtgevers, zodat je een beeld krijgt van de tevredenheid die we nastreven bij elk project dat we realiseren. Jouw vertrouwen in NokverhogingDirect is voor ons van groot belang en we kijken ernaar uit om ook uw verwachtingen te overtreffen.

Bij verschillende partijen heb ik gekeken en vergeleken, ik was erg verbaasd over de kwaliteiten van DakkapelDirect. Dit komt door de fijne communicatie, er wordt veel meegedacht, de tekeningen werden gelijk aangepast aan onze wensen en ook over de uitwerking dachten ze mee. Ook zijn we uitgenodigd om te komen kijken naar de materialen en voorbeelden. Het plaatsen van de dakkapel ging vlot, verder zijn ze ook erg oplossingsgericht.

Het contact met DakkapelDirect verliep erg soepel, zoals de planning en de communicatie. Ook na het plaatsen was ik erg tevreden. Aangezien we na het plaatsen last hadden van lekkage, hier kwamen ze kosteloos naar kijken en het repareren. De dakkapel ziet er fantastisch uit en alles is naar verwachting.

Vanaf het eerste contact met DakkapelDirect voelden we dat we in goede handen waren. Het hele proces, van ontwerp tot plaatsing, verliep vlot en professioneel. Onze nieuwe dakkapel heeft niet alleen de ruimte in onze woning getransformeerd, maar heeft ook een esthetische meerwaarde gebracht. Dank aan het hele team!

Laten we praten over jouw project

De koffie staat klaar.

Bezoekadres

DakkapelDirect B.V.
Cargadoorweg 10
6541 BT Nijmegen

  Neem contact met ons op

  Kunnen we je helpen? Doen we graag. De koffie staat klaar.

  OFFERTE AANVRAGEN BEKIJK BROCHURE
  BEL MIJ TERUG
  OFFERTE BROCHURE
  BEL MIJ